შემწვარი ხოხობი ვენურად

Untitled 51
ხოხობი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, კვერცხსა და ორცხობილაში და შევბრაწოთ მდუღარე ცხიმში ორივე მხრიდან ოქროსფერი კანის გაჩენამდე. ვწვათ დაახლოებით 15 წუთი. შემდეგ კარგად გავაშროთ და სუფრაზე მწვანე სალათის ფოთლებსა და კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.

მასალა:

  • 1 მამალი
  • მარილი
  • ფქვილი
  • 1 ცალი კვერცხი
  • საფანელი
  • შესაწვავად საჭირო ცხიმი